Serbian English
 • Kursevi - Moć komunikacije

  MOĆ KOMUNIKACIJE

   

  KOPIRAJTER ZA 6 DANA

  Intenzivno, 6 dana po 90minuta

  Maximalan broj polaznika:16

  Za uzrast 15+

   

   

   

  Kopirajteri su danas zvezde. Njihove reči donose milione. Kroz kreativne radionice i zanimljiv multimedijalni materijal saznajte koje reči su danas popularne i zbog čega. Naučite kako da privučete pažnju sagovornika ili publike. Otkrijte koje reklame privlače kupce i kako se manipuliše jezikom. Oslobodite svoju kreativnost i duhovitost. Ostavite nas zapitane! Nasmejte nas i pokrenite na akciju! Naučite da vešto predstavite sebe ili svoj budući izum!

   

   

   

   

  DA MAME I TATE NE PIŠU SASTAVEBESTELER – lako! UMETNIK – kako?

  Šestodnevni kurs kreativnog pisanja  (proze i poezije)

  6 dana po 90 minuta

  Maksimalni broj polaznika: 10

  Uzrast: 11+

   

   

   

  Na kursu kreativnog pisanja otkrivamo skrivene talente, učimo da pišemo poeziju i prozu, da rimujemo, pišemo pomoću emotikona, da završimo priču na bezbroj načina, i održimo čitaoca budnim do jutra. Da nam nikada više mame, tate i komšije ne pišu sastave koji su "uvek za trojku".

  NEĆU DA SE BLAMIRAM

  Šestodnevni kurs pravopisa, gramatike, verbalnih i neverbalnih veština

  6 dana po 90 minuta

  Maksimalni broj polaznika: 16

  Uzrast:12

   

  Hajde da sklonimo udžbenike i nasmejemo se nepismenosti oko sebe! Da na primerima grafita, navijačkih pesama, fejsbuk statusa i grešaka popularnih ličnosti naučimo kako ne treba pisati i govoriti. Da kroz detektivske igre otkrivamo tajne pokreta – svega onoga što kažemo i pokažemo bez reči!

  Share