Serbian English
 • Misija i vizija osnivača

  Osnivaci skole

   

  Srednja škola ARTIMEDIA je ostvarena vizija iz prošlosti, koja u sadašnjosti u potpunosti osvaja budućnost.

   

  Umetnost prave ljudi, stvaraoci sa idejama koje traže prave uslove. Često se govorilo kako našim talentima treba podrška da bi bili ravnopravni sa onima u ostatku ujedinjene Evrope. Još češće se dodavalo kako nam upravo prave mogućnosti nedostaju da se realizuju stvarne umetničke ambicije koje nam nikada nisu nedostajale. 

   

  ARTIMEDIA je širom otvorila vrata našim budućim “vladarima” scene i medija, jer u ovom trenutku nema savremenije i programski naprednije škole nigde u Evropi.

   

  Ovo je  čas kada posatajemo buduća umetnička i kulturna elita. Mi to možemo, jer to oduvek želimo i znamo da pripadamo Evropi i svetu. Ovo je čas kada naši učenici čine našu budućnost u kojoj ćemo se naći svi zajedno sa istom misijom, misijom uspeha.

   

  Vođena misijom da u životu možemo ostvariti sve što želimo ako dovoljnom broju ljudi pomognemo da oni ostvare sve što žele, ARTIMEDIA veruje u uspešnu budućnost svojih učenika.

   

  Dragi učenici, učite iz knjiga, ali i iz života. Pred vama su godine rada i dokazivanja. Želimo da uspeh i samo uspeh postane vaša navika.

   

  Radmila i Saša Borojević, osnivači 

   

  Since 2010

   

   

   

  Share