Serbian English
 • Organizacija

  Artimedijin radni dan od 8 radnih sati ispunjen je različitim sadržajima i aktivnostima. Učenici dolaze u školu u 8.15 sa ključem od školskog ormarića i sa tim istim ključem odlaze kući u 16.30. Redovna nastava se realizuje u intervalu od 8.30 do 14.30 nakon čega sledi vreme za odmor učenika, časovi učenja i sekcija.

   

  O organizaciji radnog dana vode računa pedagog i koordinator smerova. Nakon redovne nastave slede aktivnosti kao što su učenje uz nadzor dežurnih nastavnika kao i realizacija najrazličitijih projekata. Specijalizovanim nastavnim sredstvima kao što su kamere (analogne i digitalne), zvučni razglas, mikrofoni, terenski snimači zvuka, reflektori kao i specijalizovanim prostorima kao što su foto-video studio, tonski studio, studio za live inženjering, montaža, Artimedia pruža svojim učenicima odličnu osnovu za realizaciju različitih profesionalnih projekata u samoj školi. U okviru svih dnevnih aktivnosti, veliku ulogu igraju nastavnici-mentori koje učenici biraju nakon mesec dana boravka u školi.

   

  Obzirom da je nastavni proces programiran za rad u malim grupama, ciljevi i zadaci nastavnih sadržaja usklađeni nastavnim planom i programom ali i potrebama učenika koji se školuju u školi koja radi u sferi Kultura, umetnost i javno informisanje, učenici imaju sve neophodne preduslove da kompletne nastavne i vannastavne obaveze realizuju u okviru 8 sati provedenih u srednjoj školi Artimedia.

   

  Share