Serbian English
 • Prostorni kapaciteti

  Vaspitno-obrazovni rad u srednjoj školi ARTIMEDIA, odvija se u izuzetno povoljnim materijalno-tehničkim uslovima čime se garantuje kvalitetan rad kako u okviru opšte obrazovnih tako i na polju stručnih predmeta.

   

  Zgrada površine 1.500m2, u kojoj se realizuje nastava kao i svakodnevni život škole, smeštena je na Senjaku u ulici Bulevar vojvode Mišića br. 41. Namenski izgrađen objekat prema propisanim standardima za realizaciju obrazovno-vaspitnih sadržaja srednje škole garantuje učenicima visok kvalitet nastave i bezbednosti. U samom kreiranju enterijera pošlo se od predpostavke da kreativan ambijent doprinosi i kreativnijem procesu rada.

   

  Prostor, oprema i nastavna sredstva srednje škole ARTIMEDIA prevazilaze okvire postojećih odredbi Pravilnika o bližim uslovima u pogledu prostora, opreme i nastavnih sredstava za ostvarivanje nastavnih planova i programa obrazovanja u četvorogodišnjem trajanju u umetničkoj školi za područje rada KULTURA, UMETNOST I JAVNO INFORMISANJE. Korišćenjem napredne tehnologije i inovativnih nastavnih sredstava unapređen je i sam kvalitet nastave. 

   

  Nameštaj kojim su opremljene školske prostorije je namenski pravljen za potrebe savremene privatne srednje škole. On u potpunosti zadovoljava higijensko-sanitarne i ortopedske zahteve, funkcionalan je, stabilan, lako pokretljiv i sa visokim estetskim standardima. Učionice, kabineti, prostorije za opšte potrebe i društveni život, kao i ostale prostorije, opremljene su nameštajem i nastavnim sredstvima u skladu sa Normativom prostora, opreme i nastavnih sredstava za srednje škole ("Službeni glasnik SRS, 2002. godina, broj 15).

   

  ARTIMEDIA raspolaže sledećim prostorijama:

  • Prostorije za izvođenje nastave,

  • Prostorije za opšte potrebe i društveni život,

  • Prostorije za upravu, stručne službe i ostalo osoblje,

  • Pomoćne prostorije,

  • Komunikacije, garderobe i sanitarije.

   

  PROSTORIJE ZA REDOVNU NASTAVU

  Učionice opšte namene

  Kabineti - laboratorije

  Računarski centar

   

  SPECIJALIZOVANE PROSTORIJE ZA STRUČNU NAMENU

  Tonski studio

  Video montaža

  Foto/Video studio

   

  PROSTORIJE OPŠTE NAMENE

  Biblioteka - mediateka

  Višenamenska sala – Svečana sala

  Prostorija za ishranu, slobodne i društvene aktivnosti

   

  Škola je opremljena ormarićima za sve učenike, tako da su učenici oslobođeni obaveze donošenja i odnošenja udžbenika i ostale školske opreme.

   

  klikni za pregled galerije

  • Artimedia enterijer

   

  Share