Serbian English
 • Radovi učenika

  Učenici srednje škole Artimedia su ostvarili zapažene rezultate na mnogim poljima.

   

  Učenik prvog razreda Predrag Vasić ostvario je zapaženu ulogu u popularnom filmu "Montevideo, Bog te video!", kao i u nekoliko reklama.


  Njegov drugar iz razreda Ivan Stefanović  uspešan je vaterpolista Partizana, i reprezentativac  Srbije u vaterpolu, dok je Filip Videnović osvojio treće mesto na Državnom takmičenju u crtanju stripa. Leon Pešaković je autor pesama objavljenih u zbirci "Arhistih".

   

  Učenici drugog razreda Tara Basara, Stefan Dimčić i Aleksa Savić su osnovali bend koji je imao zapažene nastupe na festivalima i koncertima u nekoliko gradova Srbije.  Mina Milićević je osvojila prvo mesto na plesnom takmičenju održanom u Hali sportova, a Mija Kukolj je igrala u nekoliko filmova italijansko-srpske koprodukcije, kao i u nekoliko reklama. Iva Mišović je ostvarila ulogu u predstavi "Škola roka", pozorišta "Boško Buha". Učenik Stevan Matić je producirao i snimio film pod pokroviteljstvom grada Kruševca. Učenica Jelena Živković je dugogodišnji član folklornog društva Vojvoda Janko Katić iz Mladenovca sa kojim učestvuje na raznim folklornim festivalima širom zemlje, ali i Evrope.

  Učenik trećeg razreda Joakim Tasić je ostvario zapažene role u nekoliko predstava pozorišta "Dadov", dok su i on i Teodora Miljković igrali u nekoliko reklama. Vanja Pavlović je igrala naslovnu ulogu u filmu "Devojka iz grada".

   

  Učenica Mimi Vlaović objavila već treću knjigu PUT na prvi pogled, nakon već uspešnih izdanja "Odluka" i "Pixie".


  Učenica trećeg razreda Nađa Ilić je reprezentativac Srbije u veslanju i odličan fotograf.

  Jovana Milovanović je ostvarila zapažene uloge u filmu italijanske produkcije "Sudija". Učenik Dejan Blizanjac je član folklornog društva Tamnava sa Uba sa kojim ostvaruje uspešne nastupe širom sveta.

   

  Učenik četvrtog razreda Aleksandar Baošić je prošlogodišnji pobednik rep takmičenja "MC battle", a istovremeno je ostvario glavnu ulogu u seriji "Kuća na brdu", čije će prikazivanje uskoro početi.  Damir Čičić je, nakon zapaženog pojavljivanja na festivalu "Sunčane skale", dobio i prestižnu nagradu "Otkriće godine" u okviru manifestacije "Beogradski pobednik".

   

  Katarina Živanović je pobedila na Međunarodnom takmičenju recitatora, održanom u Budimpešti, dok su fotografije Glorije Bobinac objavljivane čak i u italijanskom "Vogue" časopisu. Vuk Kukanjac je ostvario uloge u serijama italijanske produkcije, kao i u nekoliko reklama, dok Maša Đorđević ima iza sebe još jednu zapaženu sezonu na SVURF festivalu.

   

   

  Odeljenski projekti

   

  I razred

   

  • Kratkometražni film "Sin" - https://youtu.be/jQfNWCnLbD8
  • Tv emisija o učenju prirodnih nauka - u izradi
  • Priredba za drugare iz Doma za decu ometenu u razvoju Sremčica
  • 11036753_1069548499724890_3649386772305873929_n

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  II razred

   

  • Kratkometražni film "Crtež" - u izradi
  • Priredba za drugare iz Doma za decu ometenu u razvoju Sremčica

   

   

   

  III razred

   

  • Predstava: "Kako nastaje pozorišna predstava"
  • Kako nastaje pozorisna predstava

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  IV razred

   

   

   

   

  Share