Serbian English
 • Reč direktora

  Direktor skole

   

  Veliki je zadatak kreirati nove programe za nove generacije...

  Veliki je izazov pronaći okvire neuhvatljivog...

  Veliko je zadovoljstvo biti umetnik u nadahnutoj sredini...

  Velika je sreća biti okružen multikulturalnim i multitalentovanim ljudima...

  Velika su očekivanja, nadanja, želje i ambicije... Pitanja je mnogo...

   

  A šta je sreća ako ne jedinstveni trenutak koji se desi bez najave? Šta je lepota ako nije baš ono što nas čini drugačijim od ostalih? Šta je zadovoljstvo ako ne svetao trag koji ostaje za nama? Šta je uspeh ako ne dela koja govore za nas i posle nas? Šta je to što nas pokreće, nadahnjuje ako nije baš ovaj život koji živimo?
   

  Pitao sam se, pitam se i pitaću se dok sam živ. Na mnoga pitanja odgovor ne znam, neke odgovore slutim, na mnoga pitanja odgovor i dalje čekam ali na neka meni važna pitanja, odgovor sam pronašao u stvaranju Artimedije.

   

  Artimedia je mesto u kome se odrasta i živi zdravo. Ljubav, sreća, zadovoljstvo i rad sede za istom klupom. Reči su dozvoljene, poželjne, bez osuda. Artimedia okuplja jer ne pravi razlike među ljudima. Ona uči, prašta, daje šansu i motiv. Bez stida ide u pokušaje. Bez straha korača u novo. Bez sujete nosi zlatnu medalju.

   

  Artimedia je mesto na kome je čovek čoveku čovek. Mesto gde ne gubiš identitet nego ga učiniš jasnijim i vidljivijim. Artimedia je pečat različitosti i kvaliteta. Artimedia znači krativnost, maštu, izazove...

   

  Artimedia je novi svet i u njemu ja.

   

  Share