Serbian English
 • Upis

  Kandidati koji su orijentisani ka društvenim ili humanističkim naukama i kandidati koji su okrenuti ka kulturi, umetnosti ili javnom  informisanju, imaju idealno mesto za nastavak školovanja po završetku osnovne škole.

   

  Srednja škola Artimedia sa svojim jedinstvenim programskim konceptom sa četiri nastavna programa: gimnazija opteg tipa, dramski smer, muzički smer i novinarski smer, pruža mogućnost upisa na neumetničke i umetničke fakultete.

   

  Artimediju upisuju učenici koje zanima oblast Kultura, umetnost i javno informisanje. Artimediju upisuju oni koji od škole očekuju moderno obrazovanje, izazove, podršku, motivaciju, kvalitetno okruženje vršnjaka, kvalitetan rad na nastavnim sadržajima koji nisu teret već zadovoljstvo, zabavu, pomeranje granica, moderne nastavnike, moderna nastavna učila, kamere, mikrofone, miksete, tonski studio, tv studio, montažu,...

   

  Artimediju upisuju učenici iz svih krajeva Srbije, regiona, iz Evrope... Jedina, originalna, ekskluzivna škola, upisuje jedinstvene učenike...

   

  Ne upisuju srednju školu Artimedia samo učenici koji su izrazito talentovani za određene umetničke oblasti već i oni koji žele šire, gimnazijsko obrazovanje. Artimedia je mesto i za one koji na završetku osmog razreda ne znaju da navedu profesiju kojom žele da se bave, ali svakako znaju da klasične srednje škole nisu za njih. Od škole očekuju mesto u kojoj će se pronaći, otkriti svoje potencijale, ispitati sve afinitete, na putu donošenja fundamentalnih odluka očekuju podršu i razumevanje a upravo je takva srednja škola Artimedia.

   

  Fond časova i programi opšte-obrazovnih nastavnih predmeta, definisani od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije, optimalni su da se, po završetku srednje škole Artimedia, konkuriše na fakultete koji za bazu imaju društvene ili humanističke nauke.

   

  Fond časova i planirani sadržaji umetničko-stručnih predmeta pružaju mogućnost konkurisanja na neumetničke i stručne fakultete.

   

  Uslovi za upis u srednju školu Artimedia koje kandidat treba da ispuni su:

   

  1. Učenik treba da je u prethodnom školovanju ostvario minimalno vrlo dobar uspeh i primerno vladanje (ocena 5).

   

  2. Učenik mora da zadovolji kriterijume prijemne procedure srednje škole Artimedia.

   

  Na upis u I razred srednje škole Artimedia ne utiču ostvareni rezultati sa završnih ispita na kraju VIII razreda.

   

  ARTIMEDIA DIPLOMA - GARANT USPEŠNE BUDUĆNOSTI!

  ARTIMEDIA maturanti uspešno polažu prijemne ispite na željenim fakultetima!

   

   

   

   

   

   

  Share