Serbian English
 • BLIC: TALENTOVANI SREDNJOŠKOLAC NA SUNČANIM SKALAMA

  BLIC: TALENTOVANI SREDNJOŠKOLAC NA SUNČANIM SKALAMA

  23.06.2011

  Na predstojećem festivalu Sunčane skale, koji će se održati 4. jula u Herceg Novom, u večeri “Novih zvijezda” nastupiće po prvi put mlada nada Damir Čičić. On pohađa muzički smer u Srednjoj umetničkoj školi “Artimedia”, u kojoj je njegov muzički talenat otkrila profesorka pevanja Bojana Mašković.

  Pesma “Boje ljubavi” koju će mlađani Damir izvesti u Herceg Novom upravo je delo Bojane Mašić, koja je i kompozitor i tekstopisac ove numere. Talentovani Čičić nada se velikom uspehu pesme jer smatra da su saradnici na ovom projektu pravo profesionalci u svom poslu. Za aranžman je zaslužan Bojan Dragojević, za stajling Ivana Rabrenović, kao i Bojana Mašković.


  - Ovo je dobar početak za mene i moju buduću karijeru. Mnogi poznati pevači su počinjali na taj način, a ja verujem i nadam se da i mene čeka isti put. Uveliko pripremamo nastup i nadamo se da će pesmu, koja ima sve atribute letnjeg hita, publika prihvatiti na najbolji mogući način. Naravno, razmišljamo i o onome što nas čeka nakon festivala, ali o tome će publika biti blagovremeno obaveštena - kaže Damir.

  Profesorka Bojana Mašković ističe da je ovo za nju bio veliki izazov jer je pesma napisana specijalno za Damira, njegove vokalne sposobnosti i karakter. Ona nije želela da pesma tematski bude neadekvatna za nekog ko je mlad i tek počinje svoju karijeru.


  - Damir je ovu pesmu jako dobro izneo, kako vokalno tako i energijom koja se oseća u glasu. On je mlad i pred njim tek stoji put razvoja, ali se u saradnji pokazao kao pravi profesionalac, koji kao da iza sebe ima godine rada. Vrlo sam ponosna na njega kao izvođača i kao ličnost koja zrači pozitivnom energijom - kazala je Maškovićeva.

  Share