Serbian English
 • ARTIMEDIA PROSLAVILA SVOJ DRUGI RODJENDAN!


  Prva privatna umetnička srednja škola na Balkanu ARTIMEDIA, obeležava svoju drugu godinu rada, programom koji odražava svu ekskluzivitet, specifičnost i originalnost škole i njenih programa nastalih zajedničkim naporom Ministarstva prosvete Republike Srbije, odnosno Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja i stručno-kreativnog tima ARTIMEDIJE.
  ARTIMEDIA je jedina škola ovog tipa u regionu, sa tendencijom da postane svojevrstan domaći brend i dobar start mladima čije interesovanje nakon osnovne škole jeste široko, ali je usmereno pre svega ka dramskoj, muzičkoj umetnosti i novinarstvu.

  Tim povodom, u ekskluzivnoj, namenski projektovanoj zgradi škole ARTIMEDIA na Senjaku, upriličena je svečanost kojoj su prisustvovali akademici, predstavnici fakulteta, osnovnih i srednjih škola, javne i medijske ličnosti  kao i gosti iz regiona. Gostima su se obratili direktor škole, Saša Mirosavljević i osnivači, Radmila i Saša Borojević.

  Učenici su predstavili originalni program „Scenska slagalica u tri čina” uz njihovu autorsku muziku. Celokupan program je imao za ciljda prikaže raskoš u talentu učenika ARTIMEDIJE i njihovu širinu i potencijal kao mladih umetnika.

  U Artimediji se postiže ono što se celog života sanja, a mnogi sanjaju da postanu Artista godine.

  Ovo specijalno priznanje Artimedije se tradicionalno dodeljuje učeniku koji celokupnim angažovanjem u toku školske godine zaslužuje čast da ponese titulu najuspešnijeg mladog umetnika. Prošle školske godine titulu Artista godine Artimedije osvojio je Aleksandar Baošić, a ove godine mlada buduća umetnica Maša Đorđević.

  Koktel parti nakon programa je bila idealna prilika da se gosti, do kasnih večernjih sati, opuste i zabave uz pesme Leontine, LejleHot i drugih domaćih zvezda.

   

  Share