Serbian English
 • VELIKI JAVNI KONKURS

   

  Pozivamo mlade da učestvuju na javnom konkursu za radna mesta i radnu praksu na pozicijama nastavnika opšteobrazovnih predmeta* i psihologa kroz program zapošljavanja koji realizuje Pokret za evropski razvoj obrazovanja (PERO) u okviru projekta „Kako do posla“, koji finansira Ministarstvo omladine i sporta.

   

  Konkurs je otvoren za motivisane mlade profesionalce (do 30. godina, u skladu sa Zakonom o mladima) koji žele da se radno angažuju ili steknu iskustvo kroz praksu u Srednjoj školi Artimedia.

   

   Opšti uslovi konkursa:

  • završeno odgovarajuće obrazovanje
  • odlične komunikacijske veštine
  • spremnost na timski rad
  • odgovornost i preciznost u radu

   

  Kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove konkursa, koji su u skladu sa Pravilnikom o prijemu nastavnika u radni odnos Srednje škole Artimedia, a možete ih pogledati OVDE.

   

  Kandidati koji budu odabrani za angažovanje biće u obavezi da dostave potvrdu da se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje najmanje 3 meseca.

   

  Pored prilike za radno angažovanje, učenje i sticanje radnog iskustva u Srednjoj školi Artimedia, PERO će mladim nastavnicima obezbediti i obuku koja će im pomoći da se bolјe snađu u školskom okruženju, bolјe komuniciraju sa učenicima, kao i da koriste nova znanja, tehnike i tehnologije u obrazovanju.

   

  Prilikom prijavljivanja kandidati treba da dostave:

  • Radnu biografiju (CV)
  • Skeniranu diplomu / uverenje sa osnovnih studija
  • Motivaciono pismo

   

  Neophodnu dokumentaciju možete poslati elektronskom poštom na adresu  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. najkasnije do 01.06.2015.godine u 15 časova.

   

  Zbog velikog broja prijava, e-mail adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. je preopterećena. Alternativna adresa na koju možete poslati prijavu je This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

   

  *Spisak opšteobrazovnih predmeta za koje su otvorene pozicije možete naći OVDE.

   

   

  Share